Бразилия излиза за задължителен успех на старта срещу коравата Сърбия
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Кариоките" имат големи амбиции на Мондиал 2022 и на всяка цена ще търсят успеха в мача с "орлите".

Един от големите фаворити за трофея на Световното първенство в Катар – Бразилия, се изправя тази вечер срещу коравия състав на Сърбия.

Двубоят от група “G”, който е очакван с огромен интерес, ще се проведе на “Лусаил” и започва от 21:00 часа.

“Селесао” не е триумфирал в надпреварата от 2002-ра насам, но за пореден път отборът е сочен за един от основните претенденти за титлата.

Компания на Бразилия и Сърбия в групата правят още тимовете на Швейцария и Камерун.

На пръв поглед възпитаниците на Тите изглеждат като фаворити за първото място в подреждането, но за да се случи това, “кариоките” първо трябва да преминат през няколко теста.

Първият от тях е срещу Сърбия, но съседите ни, в който състав личат имената на Душан Влахович, Александър Митрович и компания, няма да се дадат без бой.

Един от водещите ни букмейкъри – Winbet.bg, дава сериозно предимство за успех на Бразилия с коефициент от 1.47 срещу такъв от 7.34 за победа на “орлите”.

Прогнозата на типстърите на 7спорт е, че бразилците ще грабнат трите точки срещу Сърбия, а също така и, че в мача ще паднат поне три попадения.

Ето и вероятните стартови състави на двата тима:

Бразилия: Алисон – Данило, Тиаго Силва, Маркиньос, Алекс Сандро – Фред, Каземиро, Лукас Пакета – Рафиня, Ричарлисон, Неймар

Селекционер: Тите

Сърбия: Ваня Милинкович-Савич – Страхиня Павлович, Милош Велкович, Никола Миленкович – Дарко Лазович, Неманя Гудел, Саша Лукич, Андрия Живкович – Душан Тадич, Сергей Милинковч-Савич – Душан Влахович

Селекционер: Драган Стойкович