google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Колумбия измъкна точка от Аржентина, Кайседо титуляр за Еквадор при загуба от Перу

Бразилия записа поредна победа по пътя си към Мондиал 2022. „Селесао“ спечели с 2:0 визитата си на Парагвай и има пълен актив от 18 точки след шест изиграни срещи.

Звездата на бразилския тим Неймар се разписа още в 4-ата минута на двубоя, а в добавеното време на втората част Лукас Пакета оформи крайния резултат.

Аржентина пък изпусна трите точки като гост на Колумбия, след като пропиля два гола аванс и допусна изравняване в последните секунди на срещата. Ромеро откри за гостите след три минути игра, а в 8-ата Паредес покачи на 0:2.

След почивката колумбийците успяха да се доберат до точката. Муриел намали в 51-ата от дузпа, а в четвъртата минута от добавеното време Борха отбеляза за 2:2.

Футболистът на ЦСКА и национал на Еквадор Жорди Кайседо започна като титлуяр в двубоя с Перу, но на почивката бе заменен. „Инките“ си тръгнаха с трите точки от „Родриго Паз Делгадо“ след победа с 2:1.

Във временното класиране едноличен лидер в зона КОНМЕБОЛ с 18 точки е Бразилия. Изоставайки с шест точки на втора позиция е Аржентина, а третото място е за Еквадор (9т.).

Бразилия крачи уверено към Мондиал 2022 след нова победа 1

Ето и резултатите от световните квалификации в Южна Америка:
Еквадор – Перу 1:2
Венецуела- Уругвай 0:0
Колумбия – Аржентина 2:2
Парагвай – Бразилия 0:2
Чили – Боливия 1:1