Бразилия ще се връща на победния път срещу Южна Корея
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Очакванията са за комфортен успех на Селесао

Преследващият шеста световна титла тим на Бразилия се изправя днес срещу Южна Корея в осминафинал на Мондиал’2022, чийто изход сякаш изглежда предизвестен.

Класата на Селесао е значително по-високо и всичко друго освен победа още в редовното време, би се приело като сериозна изнеада.

Неслучайно букмейкърът Winbet,bg предлага коефициент 1.30 за победа на бразилците, докато евентуален успех на корейците е оценен с космическата ставка 13.73. Също толкова впечатляващ е и коефициентът за равенство – 6.17.

Подхлъзването на Бразилия срещу Камерун, дошло след гол в самия край на мача, не бива да ни подвежда.  В него селекционерът Тите направи цели девет промени в тимовия лист, а и двубоят нямаше никакво змачение за крайното класиране в предварителната група, в която бяха още Швейцария и Сърбия.

Голямата новина от бразилския лагер е възстановяването на звездата Неймар, който почти сигурно ще ена разположение за днешния сблъсък.

Експертите на 7 Спорт същ предричат комфортен успях за южноамериканците.  Според тях Бразилия няма да има проблеми с преминаването в следващата фаза, като Ричарлисон, Винисиус и компания ще водят в резултата още след края на първото полувреме.

При успех Бразилия ще се изправи в четвъртфиналите срещу победителя в мача Япония – Хърватия, който ще се играе също днес.