Бруклин Нетс и Филаделфия 76-ърс правят сделката на сезона в НБА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Филаделфия взима Джеймс Хардън и Пол Милсап, праща при "мрежите" Бен Симънс, Сет Къри и Андре Дръмънд

Най-големият трансфер в НБА този сезон е факт, след като Филаделфия Севънти Сиксърс взима звездата на Бруклин Нетс Джеймс Хардън и Пол Милсап, а праща при „мрежите“ Бен Симънс, Сет Къри и Андре Дръмънд. Освен това Бруклин ще получи и два избора от първи кръг, като единият е от предстоящия Драфт, а другият се отнася за този през 2027-а. Сензационната новина беше потвърдена от авторитетния репортер на ESPN – Ейдриън Войнаровски.

Според различни информации Хардън не се е чувствал комфортно в Ню Йорк, а също така е бил е разочарован от своя съотборник Кайри Ървинг, който отказа да се ваксинира и отпадна от сметките за всички гостувания на тима през настоящия сезон.

Бен Симънс категорично отказа да играе за Филаделфия, като няма официален мач от юни 2021-ва, но новият австралийски плеймейкър на Бруклин сега ще има възможност да напомни за класата си редом до суперзвезди като Кайри Ървинг и Кевин Дюрант. Симънс прекара общо четири сезона с екипа на Филаделфия, като в рамките на 275 мача записа средно по 15.9 точки, 8.1 борби и 7.7 асистенции.