Бруно отказал да поеме Босна, за да поеме юздите в ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Акрапович сравни Червените с Байерн

Наставникът на ЦСКА София Бруно Акрапович обяви пред медии в родината си, че е пренебрегнал оферта да оглави националния отбор на Босна и Херцеговина, за да застане начело на Армейците.

В същото време босненският специалист сравни Червените с европейския клубен първенец Байерн.

“(Заемащият висок пост във футболния съюз на Босна и Херцеговина) Звездан Мисимович ми се обади, преди да поема ЦСКА, разкри Акрапович пред sportske.ba.

“Решихме обаче да запазим разговора в тайна, защото не исках да нагнетявам напрежението. В допълнение, тогава имах кавга с вече бившия ми клуб – Локомотив (Пловдив).

“Както и да е, междувременно получих обаждане от ЦСКА и трябваше да претегля и преценя кое предложение да приема. Да поема риск и да чакам за поста на селекционер, или да водя ЦСКА.

“Накрая реших, че все още не е настъпило подходящото време да водя Босна и Херцеговина, все още трябва да работя върху себе си.”

Акрапович се изказа изключително ласкаво за Червените.

“Колкото до ЦСКА – има голяма разлика с предишния ми клуб,” добави той. “От цялостната организация до всякакви възможности.

“Знаете ли, когато ЦСКА се обажда, е равносилно на това Байерн Мюнхен да ти се обади. Просто си опаковаш багажа и тръгваш! Поласкан съм, че се спряха на мен.

“Това означава, че съм свършил добра работа и тя не е останала незабелязана. В новия си тим смених начина на игра, започнахме да се представяме по-силно и се надявам, че с времето ще ставаме все по-добри и по-добри.”