Бруно вярва в качествата на Феликс
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Той може да достигне нива, които малко други могат", смята футболистът на "червените дяволи".

Звездният полузащитник на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш защити от критиките нападателя на Атлетико Мадрид Жоао Феликс.

Както е известно, двамата са съотборници в състава на Португалия, а Фернандеш посочи, че Феликс има нужда от повече свобода в редиците на “дюшекчиите”.

“Не знам какъв е проблемът, но знам, че Жоао има сериозна класа и голям потенциал, той е много млад. Понякога забравяме за възрастта на даден играч и не разбираме, че той е във фаза на израстване. Когато Атлетико го купи, той едва бе пробил в Бенфика преди шест месеца. Това е доказателство за неговата класа, защото малко клубове могат да си го позволят, въпреки че много го искат. Неговите качества трябва да бъдат използвани, за да помага на отбора”, коментира Фернандеш.

“Всички знаем какво иска Диего Симеоне, но Жоао може и да помага в защита. Смятам, че той има нужда от повече свобода, но не искам да говоря много по въпроса. От това, което видях в Бенфика, той е футболист, който може да достигне нива, които малко други могат. Той има всички качества да го направи. Той ще успее в Атлетико или другаде. Не говоря с него за футбол, не смятам, че това е редно. Той е добро момче с големи качества. В Атлетико или другаде, той ще успее, защото има глава на раменете си”, каза още халфът на Манчестър Юнайтед.