Бундеслигата се завръща с важната среща между Айнтрахт и Бохум
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Айнтрахт няма победа в няколко срещи, а Бохум влиза в тази среща с две поредни победи

Бундеслигата се завръща след паузата за европейските квалификации и вълненията покрай националните отбори, но ето отново дойде време за клубни страсти от големите първенства на Стария континент. Днес във важна и за двата тима среща, ще се изправят Айнтрахт (Франкфурт) и Бохум.

Inbet дава коефициенти онлайн в полза на домакините, като за техен успех е 1.51 срещу 6.08 за победа на гостите от Бохум, а коефициентът за равен е 4.46.

Въпреки че тимът от Франкфурт без съмнение е по-силният по отношение на качество в състава, то те нямат шампионатен успех вече от няколко кръга и изглежда са изложени на риск от отпадане от европейските места в края на този кръг, особено ако се провалят и при днешното си домакинство.

В лагера на гостите пък въпреки скорошното възраждане на Бохум и постигнатите победи над Кьолн и Лайпциг, те все пак отиват като аутсайдери във Франкфурт с 11 поражения от своите 13 срещи като гост в Бундеслигата през сезона. Въпреки това, те доказаха, че могат да са като “равен с равен” с големите тимове през последните кръгове, затова всеки трябва да си има едно наум срещу тях.

Промоцията 2 гола аванс е страхотен инбет бонус за срещата от немската Бундеслига.