google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Френското крило все още не е прекратил договора си с Ерзурум

Левски прави всичко възможно да организира завръщането на Габриел Обертан, като желанието на Сините е френското крило да се включи още в началото на подготовката на тима.

Вчера 31-годишният играч бе част от стартовата единайсеторка на турския Ерзурум, който загуби от Денизлиспор. Обертан бе заменен на почивката, а тези дни се очаква да прекрати взаимоотношения с настоящите си работодатели и да стане свободен агент.

Лично Славиша Стоянович настоявал за неговото привличане, а в Левски вярвали, че могат да подсигурят заплатата му след подписването на новия спонсорски договор.

Сините се събират на 6 януари, а Стоянович се надява, че отборът ще бъде подсилен и с други играчи.

Близо до завръщане на Герена е и доскорошният нападател на ЦСКА 1948 Даниел Младенов, който вече сподели, че с удоволствие би облякъл отново екипа на Левски.

В същото време стана ясно, че на Герена ще искат 1 милион евро за нидерландския нападател Найджъл Робърта. Преди няколко дни хърватският Динамо (Загреб) е предложил 500 хиляди евро, но ръководството на Сините продължава да търси сумата, която беше предложена за играча през лятото от клуб от ОАЕ.

Тогава трансферът не се осъществи, след като Робърта обявяви, че не иска да ходи в тази страна.