Челси използва Менди, за да вземе вратар на Интер
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Едуар Менди може да премине на "Сан Сиро", а Андре Онана да заиграе на "Стамфорд Бридж"

Сенегалският вратар Едуард Менди трябва да напусне Челси, за да играе редовно. Информация от Foot Mercato твърди, че Маурисио Почетино иска да подпише с Андре Онана от Интер и е готов да предложи Менди в частична сделка за размяна на “нерадзурите”.

Онана е ключов играч за Интер този сезон и той беше изключителен за тях в Шампионската лига. Гигантите от Серия А стигнаха до финала на турнира и остава да видим дали 27-годишният футболист може да им помогне да спечелят състезанието. Не е тайна, че Челси ще трябва да привлече вратар това лято и Онана би бил качествен трансфер. Последните информации твърдят, че “сините” водят в надпреварата за подписа на камерунския национал.

Онана е на върха на кариерата си и може да реши вратарския проблем в Челси в обозримо бъдеще. Очаква се стражът на Интер да се бори с Кепа Арисабалага за титулярното място през следващия сезон. Испанецът започна повечето мачове този сезон и може да бъде качествен резервен вариант.

Челси имаше разочароващ сезон и те завършиха на 12-то място във Висшата лига. Те ще се надяват да се борят за големи трофеи през следващия сезон. Но “сините” трябва да привлекат качествени играчи през лятото и подписването на добър вратар трябва да бъде основен приоритет.