Челси смята да спечели пари от Рубен Лофтъс-Чийк през лятото
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Сините" са готови да продадат Рубен Лофтъс-Чийк при сериозна оферта през лятото

Според медията Football Insider, халфът Рубен Лофтъс-Чийк не е част от дългосрочните планове на Челси. Клубът обмисля да спечели пари от 27-годишния полузащитник през лятото, а в същото време ще търси нови играчи, за да подсили халфовата си линия.

Рубен Лофтъс-Чийк беше смятан за една от най-ярките таланти в английския футбол, когато проби в първия отбор на Челси. Въпреки че направи своя дебют във Висшата лига със “сините” през 2015 г., 27-годишният полузащитник никога не можа да си осигури постоянно място в отбора.

Тъй като много мениджъри поеха ръководството на клуба между 2015 г. и ден днешен, някои предпочетоха да го задържат, докато други го изпращаха под наем. Лофтъс-Чийк никога не е показвал желание да играе някъде другаде и искаше да остави следа на “Стамфорд Бридж”.

За съжаление, времето може да е изтекло за 27-годишния полузащитник, тъй като Челси обмисля да го продаде през лятото. Клубът надали ще го задържи предвид дългосрочното си планиране на състава и смята да спечели пари от него след края на сезона.