Черно море ще пуска жалба срещу Радослав Гидженов
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Моряците" смятат, че са били сериозно ощетени срещу Левски

Черно море ще пусне жалба срещу съдийството на мача с Левски. Срещата2:1 за столичани, а варненци не смятат, че работата на Радослав Гидженов е била достатъчно коректна.

От Черно море посочват, че съдийската бригада е допуснала доста грешки и според тях най-фрапантната е била в 77-ата минута, когато след центриране от фаул, двамата футболисти на “сините” са в засада, а единият от тях – Мартин Райнов, вкара победния гол.

Ето какво написаха Черно море:

Черно море ще пусне жалба срещу съдийската бригада, начело с Радослав Гидженов, която ръководи мача от 29-ия кръг на Първа лига срещу Левски. Претенциите на „моряците“ са няколко, като най-фрапантната грешка на Гидженов бе в 77-ата минута, когато бе отсъден несъществуващ фаул на Стефан Станчев. При последвалото центриране двама футболисти на Левски бяха в засада, като единият от тях – Мартин Райнов, игра с глава, след което падна победният гол за домакините.

Ръководството на Черно море е крайно разочаровано от поредното ощетяване на отбора след съдийски грешки, като съзрява тенденция в решенията на реферите в ущърб на варненския клуб.

През настоящия сезон Черно море загуби доста точки именно след подобни съдийски решения.