Червената лампа в Ботев (Пловдив) започна да заслепява
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Ситуацията в Ботев (Пловдив) очевдино се влошава с всеки изминал ден, а от “Коматево” зачестяват новините, потвърждаващи окаяното финансово състояние на Канарчетата.

Стана ясно, че играчите и треньорския щаб вече са с една заплата назад, а с днешна дата няма никаква яснота кога би се случило това. Още повече, че вече наближава и падежът за августовските възнаграждения.

Случващото се в лагера на Ботев било особено неприемливо за някои от новите попълнения, които бяха привлечени с уверения за финансова стабилност и гонене на високи цели.

Съвсем логично е клубът да потърси бърза продажба на някои от водещите си играчи.

Най-сериозен интерес, разбира се, има към Тодор Неделев, но Канарчетата се опитват да бъдат внимателни, опасявайки се, че редица клубове ще опитат да извиват ръце, предлагайки занижена цена за бижуто в халфовата линия с оглед на финансовия недоимък в “Коматево”.

След поредните силни изяви на Неделев в мача с Ирландия, в който той бе съавтор на попадението, реализирано от Божидар Краев, халфът е заинтригувал дори клуб от горната половина на Чемпиъншип, но на този етап ставало дума за проявен интерес, а не за конкретна оферта.