google новини лого Последвай ни
Добави коментар
В името на ЦСКА е възможно двата клуба да се обединят

Започва кампания за края на два клуба ЦСКА в професионалния футбол – да има обединение  сред червената общност, съобщава  “Блиц”. Първата крачка ще направи тима на ЦСКА 1948 и няколко от армейските легенди, които работят в клуба. Както е известно там са Радослав Здравков, Спас Джевизов, Любослав Пенев, Ангел Рангелов, Валентин Илиев. Има голяма вероятност и Стойчо Младенов да се присъедини, тъй като е гласен за висок пост ЦСКА 1948.

Червените легенди ше имат за задача да положат основите на червеното обединение. Идеята е да се организира среща с ЦСКА – София на Гриша Ганчев. Разговори лично с него, Данаил Ганчев и с най-големия български футболист Христо Стоичков. Предвидени са и разговори с феновете на тима от цялата страна.

Ако обединението се случи, отборът ще се управлява от Надзорен и Управителен съвет, които да са съставени от мощни рекламодатели, от легенди и най-вече от фенове на ЦСКА. Основната идея е клубът да бъде на феновете, които чрез членски внос също да помагат финансово и да избират ръководителите на “Българска армия”. Също така поне два мощни спонсора ще издържат клуба. се казва още в информацията.