Четиризвезден Антонио потвърди и на теория изпадането на Канарчетата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

С четири залпа на впечатляващия Михаил Антонио Уест Хям разгроми Норич с 4:0 на неговия “Кяроу Роуд”, за да подпечата и на теория изпадането на Канаречтата в Чемпиъншип.

Разгромът остави тима от източна Англия на дъното с 21 точки, изоставайки на 13 пункта от 17-ия в подреждането Уотфорд, който надделя над Нюкясъл с 2:1. До края на надпреварата в Премиър Лийг остават три кръга.

Toва бе седмата поредна загуба за тима на Даниел Фарке, а феновете ще трябва да преглътнат трето изпадане в последните седем сезона.

Но и с това не се изчерпват мрачните рекорди, които Норич постави днес. След 24-ата си загуба през сезона Сити стана първият клуб в историята на Висшата лига, който отпада за пети път.

Вездесъщият Антонио, който непрекъснато тормозеше отбраната на домакините се разписа по два пъти във всяко едно от полувремената. Той стана и първият играч на Чуковете, реализиращ 4 гола в един мач от първенството от 1981 година насам.

Любопитно е, че 30-годишното крило имаше на сметката си общо 4 гола през този сезон преди днешната среща.

Статистиците на Острова не пропуснаха да отбележат, че това бе първата победа на Уест Хям на чужд терен под ръководството на мениджъра Дейвид Мойс.

Спечелените три точки помогнаха на лондонския тим да се отскубне на шест точки от зоната на изпадащите.