Чезари: Точно Ганчев ли ще говори за купени титли?
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Да не говорим за успехите на Литекс, феновете на ЦСКА са прави", заяви той

Бившият член на УС на ЦСКА Лъчезар Николов – Чезари коментира пред “Тема Спорт” ситуацията около “армейците”. Той разкритикува сериозно начина на управление на Гриша Ганчев и защити позицията на феновете от сектор “Г”.

“Когато Стойчо Младенов задаваше въпроси на г-н Ганчев пред феновете, собственикът се съгласяваше с думите му и не ги отричаше. После обаче в интервюто си запя друга песен. Несериозно е клуб като ЦСКА да има подобно ръководство.”

“Привържениците имат право да искат резултати и успехи. Прави са да недоволстват, че клубът така и не успява да надгради от шест години насам и губим с 0:5 от Лудогорец, който няколко дни по-рано беше елиминиран от Левски за купата.”, заяви той.

“И какви са обещаните мерки, които досега видяхме? Дани Ганчев го заведоха като собственик. Това е смешно. Всеки знае, че на “Армията” и едно тоалетно казанче не се сменя без разрешението на Гриша Ганчев. Това е поредната селска хитрина, за да бъде смъкнато малко напрежението. Любо Пенев и Стойчо Младенов не ставали и затова взимаме Саша Илич, който не съм сигурен точно какви успехи е постигнал като наставник. Поредните несериозни ходове, които са вследствие на политиката, която г-н Ганчев си водеше в Ловеч и иска да пренесе и на “Армията”.

“Гриша Ганчев няма шампионски амбиции, него второто място го устройва и го е казвал в прав текст. Иска той да си взима играчите, заедно със Стойчо Стоилов, той да си ги продава. Окей, но накрая се гледат резултатите, а тях ги няма. Феновете бяха достатъчно търпеливи, но всяко търпение си има граници. Ганчев имаше такова доверие, на каквото никой негов предшественик не се е радвал. И говори за титлите на ЦСКА, че едва ли не били купени. Хайде да не си говорим за титлите на Литекс какви са били. Точно той да говори за купуване на титли, на мачове, на противници, за плашене на съдии посред нощите не е нормално”, заяви Чезари.