google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Наставникът на Арда недоволен от своеволията на някои играчи

Старпи треньорът на Арда Георги Чиликов остана разочарован от игровото поведение на някои от играчите на кърджалийския тим по време на домакинската загуба с 0:3 от Черно море в среща от 10-ия кръг на efbet Лига.

“Честита победа на Черно море,” заяви бившият нападател след последния съдийски сигнал. “Те използваха шансовете си и ни матираха за 1-2 минути.

“До първи гол стояхме добре, имахме контрол, превес, но нещо, което го знаехме, говорихме, но две грешки. Когато се надявахме, че може да се върнем в мача дойде и трети гол. Не се получи в атака.

“От другата седмица ще говорим на по-сериозен тон. Не ми харесват доста работи в позиционирането в атака. Ще има сериозен разговор тази тема. Не може да си позволяваме да импровизираме в позиционирането ни и всеки да тича, където му видят очите.

“Отскоро съм треньор, опознавах момчетата. Сега имам ясна представа. Това са сериозни момчета, които не трябва да се подвеждат по емоции и резултат. Трябва да сме дисциплинирани в двете фази. Няма как да се получи.

“Тази седмица работихме добре и имаше настроение, но за няколко минути се обърна мача. Не е приятно. Трябва да работим. Това е истината. Отговорността за загубата е моя, но ще искам да са отговорни в някои ситуации. Хората приемат добре отбора. Приятно са настроение. Ние сме длъжни да даваме повече.”