google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Голмайсторът на Европа не изпитва по-малко удоволствие от играта, отколкото преди

Нападателят на Лацио Чиро Имобиле бе топ реализаторът в европейските лиги през миналия сезон, след като вкара 36 гола в Серия А през кампанията 2019/20. Той завоюва първа награда на състезанието на Асоциацията на европейските спортни издания. Преди няколко дни нападателят беше награден със Златната обувка.

“Труден период за всички, включително и за мен. Нямам достатъчно комуникация, наистина нямам достатъчно срещи с приятели и роднини. Получавам много по-малко удоволствие от играта, отколкото преди. Няма фенове. Без тях няма достатъчно страст, емоция, скандиранияна стадиона, празник на победата с феновете. Това много липсва. Затова посвещавам наградата си не само на клуба и съотборниците, а и на тифозите. Сега имам повече време що се отнася до приготвянето на храна и поддръжката на градината. Танцувам с моята съпруга и децата. Всичко това ме поддържа в добра форма”, заяви Чиро Имобиле.

През този сезон Имобиле е отбелязал 14 попадения в 24 срещи в Серия А. Той няма да успее да повтори постижението си от миналия сезон, като феновете на “орлите” се надяват да помогне на отбора се класира в топ 4.