Чочев: Дано се класираме за следващото Европейско
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Ако ръководството на ЦСКА 1948 е удовлетворено от някоя оферта, може да се стигне отново до трансфер в чужбина", разкри той.

Лидерът на ЦСКА 1948 – Ивайло Чочев, който бе избран за „Най-добър полузащитник“ и остана трети в класацията за „Футболист на 2022-ра година“, сподели, че е горд от индивидуалната награда, която му бе връчена.

„Доколкото знам има запитвания в клуба за мен. Ако ръководството е удовлетворено от някоя оферта, която устройва и мен, може да се стигне отново до трансфер в чужбина. Когато играеш за националния отбор, е нормално да имаш няколко гласа отгоре. Аз съм горд от тази награда. Момчета, които са пред мен го заслужават“, започна Чочев.

„Разбира се, че искам да играя за националния отбор. Кой не би искал да играе за националния отбор. Така е преценил треньорът. Не сме имали разговор. Кой ще се вика, преценява треньорското ръководство”, обясни той.

„Головете ми са плод на много работа в тренировките, концентрация, когато съм на терена. Засега нямам амбиция да стана голмайстор. Прекалено е рано. Има много нападатели, които са близо до мен”, подчерта халфът.

„Ако има добра оферта, бих искал да изляза в чужбина. Това обаче не зависи само от мен, а и от ръководството на клуба. Имаме добри млади футболисти, които показаха, че могат да играят добре. Дано се класираме за следващото европейско“, каза още Ивайло Чочев.

Снимка: startphoto.bg