google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Французинът предпочете НБА в Париж пред мача на "белия балет" срещу Виляреал

Френският халф Орелиен Чуамени е един от най-големите таланти в състава на Реал Мадрид. Полузащитникът обаче бе подложен на жестоки критики от страна на привържениците на “лос бланкос” заради непрофесионалното си поведение.

Чуамени вбеси феновете на Реал, след като вчера вечерта наблюдава на живо баскетболната среща между отборите на Чикаго и Детройт, който се проведе в Париж, докато отборът му имаше много труден двубой от Купата на Краля срещу Виляреал.

Чуамени лекува травма, но Реал има стриктна клубна политика, която предвижда, че играчи, които няма да бъдат в състава по някаква причина, ще продължат да пътуват с останалата част от тима, за да подкрепят състава от трибуните. Французинът не само не направи това, но се прибра в родината си и гледа мач от НБА. На Чуамени му се наложи публично да се извини в социалните мрежи.

„Извинявам се на моя клуб, треньорския щаб, моите съотборници и феновете, че по времето, когато играехме много важен мач, бях на друго събитие. През цялото време следях какво се случва във Виляреал, но при всички случаи взех грешното решение. Много съжалявам за това”, заяви халфът на Реал Мадрид.