Царско село иска Смоленски и Митков от ЦСКА
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"На "Армията" амбициите са големи и едва ли имат времето и търпението да развиват млади футболисти, при нас ще получат равен шанс", заявява Стойне Манолов

Царско село ще се опита да вземе двама играчи от ЦСКА. Това  обяви собственикът на „царете“ Стойне Манолов.  “Искаме да вземем двама играчи, които не вярвам да получат много голям шанс в ЦСКА. Това са младите Митко Митков и Мартин Смоленски. Смятам, че за тях ще е по-добре да дойдат при нас и да имат възможност да играят редовно, за да натрупат опит и след това да се върнат готови в ЦСКА. На “Армията” амбициите са големи и едва ли имат времето и търпението да развиват млади футболисти. В Царско село Смоленски и Митков ще получат равен шанс. Ако не се наложат при нас, то явно и за ЦСКА не стават, но ако заиграят при нас, то след няколко месеца ще имат самочувствието и рутината да са титуляри в Борисовата градина“, заяви Манолов пред “Тема Спорт”.

Собственикът на „царете“ коментира и евентуален трансфер на Димитър Костадинов на „Армията“. 21-годишният полузащитник игра под наем в Царско село, но след края на изминалата кампания се завърна в Септември (София). Манолов е на мнение, че Костадинов разполага с огромен потенциал. “През пролетта с игрите си той показа, че разполага с огромен потенциал. Надявам се ЦСКА да го привлече и ако му дадат достатъчно шанс, вярвам, че той няма да го изпусне”, коментира Манолов.