ЦСКА 1948 отстъпи на Стал Миелец в динамичен мач
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" загубиха с 1:2, гол на Мартин Камбуров бе отменен

ЦСКА 1948 допусна поражение с 1:2 от полския Стал Миелец в контролна среща на турска земя. Ивайло Чочев се разписа за българския тим през второто полувреме, а преди това точни за поляците бяха Дамиан Павловски и Марчин Флис.

В 9-ата минута на срещата полският тим създаде ситуация за гол, но ударът на Матрас не затрудни особено Даниел Наумов. Малко след това отборът на Стал изпълни два поредни ъглови удара, като целта на подаването и двата пъти беше Божидар Чорбаджийски, но българският бранител не успя да намери най-добрата позиция за удар към вратата на ЦСКА 1948.

В 20-ата минута ЦСКА 1948 организира добра атака, като Георги Русев шутира с десния крак, но вратарят на съперника улови. В 27-ата минута “червените” вкараха” попадение чрез Мартин Камбуров, но страничният съдия вдигна флага за засада.

В 32-рата минута полският тим поведе чрез Дамиан Павловски, който се възползва от добро подаване в наказателното поле – 0:1. Веднага отборът на Стал имаше шанс за втори гол след мощен диагонален удар на Мачей Янковски, но Наумов се намеси. Десет минути преди края на първата част вратарят на полския тим отрази опасен шут на на Серкан Юсеин.

Седем минути след началото на второто полувреме отборът на Стал вкара втори гол. Марчин Флис изпълни по перфектен начин пряк свободен удар и удвои аванса на “сините”. В 55-ата минута Форсел можеше да вкара трето попадене за поляците.

След час игра, отборът на ЦСКА 1948 върна едно попадение. Ивайло Чочев се възползва от разбъркване в наказателното поле и прати кълбото в мрежата – 1:2. Българският отбор имаше превес и можеше да изравни, но шутът на Чочев в 71-вата минута бе блокиран от защитник на Стал.

В края на двубоя ЦСКА 1948 имаше отличен шанс да стигне до равенство, но Ангел Бастунов не успя да завърши доброто нападение на “червените”.

Стартовият състав на ЦСКА 1948: 29. Наумов, 25. Ал. Александров, 3. Пиргов, 5. Минков, 24. Марин, 26. Серкан, 28. Личев, 70. Русев, 7. Топузов, 11. Д. Александров, 9. Камбуров.