ЦСКА 1948 представи всички нови, направи реми срещу АПОЕЛ
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" играха добре срещу кипърския гранд

Отборът на ЦСКА 1948 направи реми 0:0 срещу АПОЕЛ Никозия в последната си контрола това лято. Преди началото на двубоя срещу опонента на Ботев Пловдив в Лигата на конференциите, на стадион „Витоша“ в Бистрица официално бе представен тимът на Любо Пенев за новия сезон, както и екипите на столичани, с които ще играят през новата кампания.

Любослав Пенев заложи на повече футболисти от състава от миналия сезон на ЦСКА 1948, като новите попълнения бяха само две сред титулярите – Джонатан и Октавио, като и двамата се очаква да бъдат ключови играчи през кампанията 2022/23.

Началото на срещата бе равностойно като играта се водеше предимно в центъра на терена. В 29-ата минута Диавара от гостите остана сам срещу вратаря Даниел Наумов, но стражът се намеси много добре.

Три минути по-късно Октавио стреля слабо в ръцете на вратаря на АПОЕЛ Вид Белец. Малко след това Джонатан шутира покрай вратата и така нулевото реми на почивката се запази.

Второто полувреме не предложи много футболни достойства. Чак в 69-ата минута Ставрос предизвика спасяване на резервата Генадий Ганев.

В 71-ата минута ЦСКА 1948 имаше чудесен шанс да поведе, но удар на Стефан Цонков се отбир в гредата. До края на срещата Ачемпонг и Октавио направиха пропуски за домакините.

ЦСКА 1948 стартира сезон 2022/23 в efbet Лига с домакинство срещу Левски в събота, 9 юли.

Стартов състав на ЦСКА 1948: 29. Даниел Наумов (К), 2. Джонатан Перейра, 24. Лазар Марин, 87. Симеон Петров, 15. Александър Александров, 18. Ивайло Чочев, 6. Карлос Охене, 58. Октавио, 10. Георги Русев, 7. Марио Топузов, 9. Александър Колев