ЦСКА 1948 започна подготовка без Балъков и една от звездите си
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Галин Иванов си почива на Малдивите и ще се присъедини по-късно към отбора

Една от приятните изненади през първия полусезон – отборът на ЦСКА 1948, стартира подготовка без своя наставник Красимир Балъков. Специалистът има неотложни ангажименти в Германия, като би трябвало да се присъедини към отбора по-късно днес или най-късно утре.

На първата тренировка не бе и Галин Иванов, който е още във ваканция на Малдивите. Атакуващият играч също ще се присъедини към тима скоро.

Защитникът Венци Василев излезе за заниманието, но тренира за облекчен режим след като претърпя операция на глезена и сега се възстановява по специална програма. Васил Шопов е с херния и не взе участие заниманието. Всички останали футболисти на отбора са на линия за първия си работен ден.

В края на 2020 г. изпълнителният директор на “червените” Добрин Гьонов призна, че в клуба ще приложат нов подход, при който футболистите ще бъдат заедно на лагер на пълен работен ден от 9 до 18 ч. Това ще се случва целогодишно и целта е да се изграждат и развиват самите футболисти.

До 16 януари ЦСКА 1948 ще се подготвя на Бояна. Там тимът ще премери сили срещу Септември София в контрола и след това тимът заминава на лагер в Турци