google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Бразилският бранител е близо до завръщане в игра, Бисмарк Чарлз трябва да бъде картотекиран следващата седмица

Наставникът на ЦСКА Бруно Акрапович коментира преди двубоя с Черно море в събота, че отборът има готов заместник на трансферирания в Русия нападател Али Соу. Освен това специалистът заяви, че защитникът Жеферсон няма да бъде на линия за мача с Черно море, тъй като още не е възстановен. Бразилецът пропусна и двубоя срещу Славия миналия уикенд.

“Готови сме, както винаги, имаме план В и план С. План В беше Кайседо, план С Бисмарк. Единият вече е картотекиран, другият ще бъде готов след няколко дни. Играчите идват, развиват се и се продават. И в момента нашият отбор е много силен и просто трябва да го показваме всяка седмица”, заяви Акрапович на пресконференцията преди домакинството на Черно море.

“Жеферсон е много близо. Той може да играе на доста позиции, но при това време искам да го пазя. Ще му дам повече почивка и когато е на 100%, ще играе. Бисмарк Чарлз трябва през следващата седмица да е готов.”

В следващия мач ЦСКА се изправя срещу Лудогорец, а някои играчи на “червените” са с 4 жълти картона. Акрапович заяви, че тован е го притеснява и ще избере най-силния си състав за двубоя с Черно море.

“Винаги пускам най-силния си отбор в игра. Ако влизаме в мача с мисъл за картони, ще получиш и пети. Ако някой от тях получи, имаме достатъчно играчи да ги заместят, така че не се притеснявам изобщо“, заяви Акрапович.