google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Спортно-техническото ръководство на ЦСКА-София се е прицелило в още един флангови футболист от чужбина, пише “Тема Спорт”. През следващата седмица клубът би трябвало да финализира привличането на футболист от Латинска Америка като сега трансферът е в заключителни разговори. Към момента ръководството на “червените” пази името на играча и неговия клуб в тайна.

На ‘Българска армия’ изобщо не са завършили селекцията. Ще има още играчи, с които клубът ще се раздели, както и такива, които ще пристигнат в ЦСКА. До момента новите на във вицешампиона от миналия сезон са петима, но очакванията са за още две попълнения, с които да бъде сложен край на селекцията.

Иначе ЦСКА ще се опита да се раздели с централния защитник Божидар Чорбаджийски, но все още няма сериозни кандидати за него. Бранителят не попада в плановете на наставника Стамен Белчев и бе извън групата за първия мач на отбора за новия сезон срещу ЦСКА 1948 (2:2).

Ръководството на “червените” е обявило на играча, че няма да му прави никакви спънки, ако си намери клуб, в който да продължи кариерата си . Чорбаджийски си тръгна от отбора на ФКСБ (Румъния) в края на миналата година. Когато се завърна в Борисовата градина, той изрази желанието си да продължи кариерата си отново в чужбина. Все още това не се е случило и Чорбаджийски е играч на ЦСКА. Все пак се очаква до края на месеца 25-годишният защитник да има нов отбор.