ЦСКА излиза за нов паметен мач срещу Рома на “Олимпико”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Армейците" са без голяма част от титулярите си, двубоят във Вечния град е днес от 22:00 часа

ЦСКА гостува днес от 22:00 часа на италианския гранд Рома в първи двубой от груповата фаза на Лига на конференциите.

„Римските вълци“ са сред фаворитите за спечелване на новия турнир на УЕФА според букмейкъра Bet365, който дава ставка 7.00 на италианците да вдигнат трофея, като единствено Тотнъм има по-малък коефициент – 6.50.

„Армейците“ гостуват във Вечния град без голяма част от титулярите си. Мено Кох, Тибо Вион и Бисмарк Чарлс са трайно контузени, а Амос Юга и Жеферсон получиха разтежения в двубоя със Славия, въпреки че има надежди, че бразилецът може да вземе участие в мача на „Олимпико“ днес. Жорди Кайседо изтърпява наказание, а новото попълнение Карол Метс няма картотека за турнира.

Winbet спорт прогнозира лесна победа на Рома, като дава коефициент 1.25 за домакините, докато ставката за успех на тима на Стойчо Младенов е 12.00. Равенството е оценено с 6.00.

Миналата година двата тима бяха съперници в групите на Лига Европа, като отново ЦСКА беше аутсайдер в двубоите, но успя да си тръгне с точка от „Олимпико“, а в София „червените“ спечелиха с 3:1. Сега „армейците“ ще търсят нова изненада в турнира, а Стойчо Младенов обяви, че при успех, всички в Европа ще говорят за ЦСКА.

Вероятни състави:

Рома Патрисио; Рейнолдс, Манчини, Смолинг, Калафиори; Диавара; Кристанте; Перес, Пелегрини, Ел Шаарауи; Шомуродов

Старши треньор: Ж. Моуриньо

ЦСКА: Бусато; Турицов, Гълъбов, Матей, Мазику; Мухар, Лам; Йомов, Кери, Вилдсхут; Ахмедов

Старши треньор: С. Младенов