ЦСКА не се е отказал от Перен
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Спортният директор на ОМ Пабло Лонгория води преговорите с Армейците

ЦСКА съвсем не се е отказал от намерението да подсили отбраната си с френския защитник на Олимпик Марсилия – Люка Перен, съобщава “Мач Телеграф”.

Нещо повече, според изданието лично спортният директор на триумфиралия в Шампионската лига през 1993 година Пабло Лонгория водел разговорите за отдаването на играча под наем на Армейците.

Очакванията са французинът да доиграе сезона в ЦСКА, а след края му може да се мисли за евентуално откупуване на правата му. Последното обаче ще стане само ако Перен остави добри впечатления с играта си.

22-годишният Перен направи дебюта си в ОМ през септември 2019 година, изигравайки 90 минути в мача от Лига 1 с Дижон. Миналия юни снажният бранител поднови договора си с тима от “Стад Велодром”, но така и не успява да пробие в първия състав.

Специалисти твърдят, че наставникът на тима от “Българска армия” Бруно Акрапович не изпитва остра нужда от допълнителни опции в центъра на защитата, имайки на разположение Валентин Антов, Юрген Матей, Пламен Гълъбов и винаги готовия да заиграе там Петър Занев.

Според други обаче класата на Перен със сигурност би била от полза за атаката на 32-ата шампионска титла.