ЦСКА постави цена от 5 млн. евро на Али Соу
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

Голмайсторът на ЦСКА Али Соу е обект на интерес на доста европейски клубове. Сред тях е френският Дижон, като интерес към гамбийския голаджия има и от испанския Алмерия. Авторитетното издание “Екип” споменава и сумата, срещу която “армейците” биха се разделили със звездата си, а тя е доста голяма за родните стандарти – 5 млн. евро.

Тимът на Дижон стартира сезона в Лига 1 по много лош начин. “Червено-белите” записаха 4 последователни загуби и вкара само един гол. Поради тази причина ръководството търси попълнения в предни позиции и една от опциите е гамбийският нападател Али Соу. Сумата, която ЦСКА иска за Соу обаче е доста голяма и не е ясно дали е по джоба на френския тим.

Отборът на Алмерия обаче със сигурност има възможност да си позволи африканеца, защото наскоро продаде Дарвин Нунес на Бенфика за 24 млн. евро. Отборът не успя да спечели промоция за испанския елит, след като във финалния плейоф загуби от Гранада.

Звездата на ЦСКА Али Соу се намира в невероятна форма от началото на сезона. Въпреки че често пропуска много добри положения за гол, нападателят бележи редовно. Той се разписа във всеки от мачовете на “армейците” в Лига Европа, като също така има и два гола в българското първенство.