ЦСКА поставя началото в събота
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
През уикенда играчите ще се подложат на функционални изследвания

Носителят на Купата на България ЦСКА София ще се събере за старт на подготовката си за новия сезон в събота (12 юни), съобщиха от клуба от “Българска армия”.

През уикенда ще се проведат функционалните изследвания на футболистите, а в понеделник се поставя начало и на интензивните тренировъчни занимания. В първите дни на следващата седмица наставникът на тима Любо Пенев ще даде и пресконференция за медиите.

Началният етап от подготовката ще протече на клубната база „Панчарево“, като на родна земя ще се състои най-вероятно една контролна среща.

На 25 юни ЦСКА заминава на двуседмичен подготвителен лагер в Австрия, като там Червените ще изиграят нови четири контролни мача. Засега са потвърдени срещите с немския Вердер и гръцкия шампион Олимпиакос.

В момента се водят преговори за още два спаринга със силни съперници, като е много вероятно Армйците да премерят сили и с истанбулския гранд Фенербахче.

На “Българска армия” се работи усилено и по селекцията на отбора. В първия ден от подготовката ще се включи и новото попълнение Йоан Баи.