ЦСКА посяга към трона на Лудогорец с мощна зимна селекция
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" готвят трансферни удари през януари

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев ще стори всичко възможно да върне шампионската титла на “Българска армия”, а през този сезон това изглежда напълно постижимо. Босът на “армейците” няма да жали средства през зимата и след силната лятна селекция, то предстои такава и през зимата.

Колегите от Novsport предават, че на новия спортен директор Алън Пардю му е поставена задача да доведе през зимната пауза поне две попълнения от европейска класа. Очакванията са британецът да огледа пазара във Висшата лига и да предложи конкретни имена на нападател и халф със солидни визитки, голям опит и кариери във водещи клубове в Англия. Те би трябвало да донесат разликата и ЦСКА да доминира по българските терени през пролетта.

Очаква се развитие по въпроса да има в последните дни на годината, когато ще се проведе и среща на важните фактори в клуба по въпросите относно селекцията през януари. Тогава вероятно ще бъде взето и решение за бъдещето на топ реализатора на ЦСКА Али Соу, към когото има огромен интерес от доста отбори, а през лятото беше на крачка от преминаване във френския Дижон.

ЦСКА завърши първата половина от сезона на 3-ото място в efbet Лига с актив от 33 точки, като изостава на шест пункта от лидера Лудогорец.