ЦСКА призова феновете си: Номер 12 – вие сте на ход! (ВИДЕО)
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Време е за европейска битка - да я спечелим заедно!", написаха от "Армията"

Ръководството на ЦСКА призова верните си фенове за подкрепа във втория двубой срещу Виктория Пилзен в плейофа за влизане в Лига на конференциите. Първата среща бе спечелена от чехите с 2:0 и сега „червените“ имат трудна задача за решаване, но се надяват с помощта на своя 12-и играч да стигнат до знаменит успех.

Ето какво написаха от „Армията“ преди сблъсъка в четвъртък:

“Остават броени часове до може би най-важния мач на ЦСКА за годината до този момент.

Носителят на Купата на България за 2021 г. се изправя срещу отбора, който спечели Купата на Чехия – Виктория (Пилзен). Залогът е огромен – директно влизане в групите на чисто новия турнир на УЕФА – Лига на Конференциите и поне още шест незабравими европейски вечери. Още шест европейски битки, в които нашият тим ще трябва да влезе до края на годината и за които армейците са орисани, за да радват и топлят милионите червени сърца, които бият в едно, когато ЦСКА ИГРАЕ В ЕВРОПА.

Защото мачовете в евротурнирите са различни, специални и неповторими. За да се стигне до тях обаче, няма да е никак лесно.

В първия сблъсък на чешка земя нашите момчета нямаха късмет и отстъпиха с 0:2 пред силния си и изключително авторитетен противник. Все още обаче нищо не е изгубено, защото предстои реванш. Предстоят ни нови 90 минути, в които червените ще дадат всичко от себе си, за да изпитаме отново тази магия, която изживяхме миналата година след плейофа с Базел. Спомнете си, че и тогава малцина вярваха в крайния успех! Нашите момчета обаче повярваха и успяха да сътворят един знаменит футболен подвиг като ни подариха истински екстаз, който ще помним дълго. Единствено липсата на фенове по трибуните попречи радостта да е пълна и отбор и фенове да отпразнуват заедно този голям успех.

В четвъртък (26 август), от 20:00 часа, на Националния стадион “Васил Левски” ЦСКА ще бъде повече от пределно моблизиран за поредната незабравима европейска вечер, в която ВИЕ, ВИНАГИ ВЕРНИТЕ АРМЕЙСКИ ПРИВЪРЖЕНИЦИ ще имате възможността лично да подкрепите своите любимци от трибуните. Въпреки ограничителните мерки 20 000 от ВАС ще може да присъствате на двубоя и да покажете защо именно ВИЕ СТЕ нашето най-силно оръжие, най-голяма опора и най-сериозен стимул за изразителна победа и постигане на крайната цел – влизане в групите на Лигата на конференциите.

Неслучайно и старши треньорът Стойчо Младенов вярва толкова много във ВАС и е сигурен, че победното попадение в двубоя ще бъде дело най-вече на майсторството, верността и отдадеността на НАШИЯ 12-И ИГРАЧ – ПУБЛИКАТА!

Време е за европейска битка – да я спечелим заедно!

НОМЕР 12 – ВИЕ СТЕ НА ХОД!

ОЧАКВАМЕ ВИ!”