ЦСКА разнищи Струмска слава в контрола, отново не допусна гол
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Червените" вкараха 4 попадения във вратата на гостите от Радомир

ЦСКА победи Струмска слава с категоричното 4:0 в приятелска среща, която се игра на базата на столичани в Панчарево. Попаденията за “армейците” вкараха четирима различни играчи – Юнус Санкаре, Валентин Анов, Енрике Рафаел и Амед Ахмедов.

Участие в мача за “червените” взе каращия проби ганаец Иса Худа. Той се появи в игра в 65-ата минута на мястото на Тибо Вион, като почти сигурно ще получи и още шансове от наставника Бруно Акрапович в следващите контроли.

ЦСКА стартира срещата доста по-активно. “Червените” опитваха атаки от дясно, но защитата на Струмска слава действаше концентрирано и не допусна сериозни опасности пред вратата си. Все пак в 12-ата минута тимът на Бруно Акрапович намери път към гола. Брадли Мазику разигра с Али Соу и центрира в наказателното поле за Юнус Санкаре, който с глава се разписа на празна врата за 1:0.

В 21-ата минута ЦСКА удвои аванса си с гол на Валентин Антов. Защитникът се възползва от центриране на Тибо Вион от ъглов удар и направи 2:0. Девет минути след това Тиаго Родригес пропусна да вкара трето попадение за “армейците”, след като остана сам срещу вратаря, но не успя да го преодолее.

В началото на второто полувреме ЦСКА организира добра атака, като Георги Йомов се озова сам срещу вратаря. Родният национал обаче не успя да намери очертанията на вратата.

В 72-ата минута авансът на “армейците” стана класически след попадение на Енрике Рафаел. Резервата Ахмед Ахмедов комбинира с Джером Синклер, който центрира в наказателното поле и Рафаел прати топката в мрежата за 3:0.

В 87-ата минута “червените” вкараха четвърто попадение. Адалберто Пеняранда нахлу в наказателното поле и комбинира Ахмед Ахмедов, който изпревари бранител на съперника на празна врата оформи крайното 4:0.

Стартов състав на ЦСКА: Густаво Бусато, 11. Петър Занев (капитан), 2. Юрген Матей, 3. Жеферсон Телес, 26. Валентин Антов, 18. Брадли Мазику, 20. Tиаго , 15. Тибо Вион, 13. Юнус Санкаре, 22. Али Соу, 10. Георги Йомов