ЦСКА с победа в един от най-трудните тестове по пътя към титлата
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Воденият от Саша Илич отбор сломи съпротивата на ЦСКА 1948

ЦСКА надви ЦСКА 1948 с минималното 1:0 като гост в очаквания с най-голям интерес двубой от 23-ия кръг на efbet Лига. Единственото попадение бе дело на резервата Тобиас Хайнц през второто полувреме.

След този успех отборът на ЦСКА отново има аванс от четири точки пред втория Лудогорец. Тимът на ЦСКА 1948 пък вече е на 12 точки от първото място и на 8 от второто.

Първото полувреме на стадиона в Бистрица не предложи много голови положения. В началните минути Бусато отрази удар на Бастунов, а малко след това Елитон стреля над вратата на гостите.

В 21-вата минута Даниел Наумов спаси шут на Тибо Вион от фаул. В края на първата част Гарсес пробва удар, но не затрудни стража на ЦСКА 1948.

Десет минути след началото на втората част Умарбаев намери Чочев, който комбинира с Топузов, а последният стреля неточно.

В 66-ата минута ЦСКА поведе в резултата. “Армейците” направиха страхотна контра атака, като Назон намери Тайнц, който преодоля майсторски Лясков и с прецизен удар не остави шансове на Наумов – 0:1.

ЦСКА 1948 отговори с попадение на Сердюк в 72-рата минута. Голът обаче бе отменен поради игра с ръка на украинеца при поемането на топката.

До края на срещата възпитаниците на Саша Илич запазиха своя аванс и се поздравиха с трите точки, които им носят още повече увереност в битката за титлата.