ЦСКА ще играе със Струмска слава
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Червените ще имат три контролни срещи на българска земя

ЦСКА София ще изиграе и трета контролна среща на българска земя, като съперник в спаринга ще бъде втородивизионният Струмска слава (Радомир).

Двубоят ще се състои в София на 25 януари, понеделник, но все още не е уточнено дали на “Българска армия” или на базата в Панчарево.

Както вече е известно, ЦСКА има организирани и други два контролни мача в България – на 2 февруари Червените ще се изправят срещу Ботев (Враца), а на 5-и или 6-и февруари техен съперник ще бъде лидерът във Втора лига – Локомотив (София).

Уреждането на проверката със Струмска слава сякаш слага край на спекулациите за провеждането на втори зимен лагер. По всичко личи, че след завръщането си от Турция, Армейците ще се подготвят у нас.

Все още няма яснота за съперника на ЦСКА в последната контрола от подготвителния период в Алания. Спарингът трябва да се изиграе утре, но от клуба все още преговарят и не са обявили името на опонента си. Уточнява се и началният час на проверката.

До този момент съставът на Бруно Акрапович записа победа над втория състав на турския Аланияспор (4:0) и нулево реми с полския Стал (Миелец). Отборът се прибира от Турция в понеделник, след което футболистите ще имат един ден почивка.