ЦСКА ще задържи Занев за още един сезон
google новини лого Последвай ни
Добави коментар

ЦСКА ще предложи нов договор на своя капитан – Петър Занев, съобщава „Тема спорт“. Настоящия контракт на защитника изтича в края на сезона, но той ще подпише с клуба за още една година.

Занев е на 34 години и е най-опитния футболист в състава на „армейците“. Вероятно капитанът на ЦСКА ще продължи да оперира в центъра на защитата, където бе преместен в началото на сезона. Занев ще трябва да си партнира с някой от младоците Валентин Антов или Пламен Гълъбов.

През настоящия сезон, Занев взе участие в 19 шампионатни срещи, в които отбеляза един гол и даде четири асистенции. От началото на календарната година опитния бранител записа само два мача, но бе наказан и след двата. Малко след последния съдийски сигнал в дербито с Левски, той се нахвърли върху арбитъра Георги Кабаков, което ми осигури червен картон и наказание от два мача (срещу Ботев Пловдив и Царско Село). В следващия мач – срещу Ботев Враца в турнира за Купата на България, Занев получи петия си жълт картон за сезона и пропусна мача с Берое.