ЦСКА води финални преговори за привличане на още двама
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Единият от привлечените ще е офанзивен играч

ЦСКА планира да привлече още две нови попълнения това лято. “Армейците” водят финални преговори с набелязаните играчи и още през тази седмица поне един от тях се очаква да парафира с клуба. По традиция от “Българска армия” не назовават имена, защото “доброжелатели” веднага опитват да попречат на сделките, пише „Тема Спорт“.

Единият от привлечените ще е офанзивен играч, подобно на Чатакович, Вилдсхут и Бай. Нуждата от играчи в предни позиции стана още по-голяма, след като завърналият се от Азербайджан Ахмед Ахмедов се контузи по време на спаринга с Ботев (Враца) и бе заменен принудително. Към този момент няма яснота колко време ще отсъства от терените.

Добрата новина за „червените“ е изключително отговорното поведение на Жорди Кайседо. Националът на Еквадор сам се отказа от почивка след участието си на Копа Америка, което завърши миналата неделя след отпадането на тима му на 1/4-финала от бъдещия шампион Аржентина. Нападателят беше на “Армията” в събота и участва при представянето на тима за новия сезон, което се състоя на полувремето на приятелския мач с Ботев (Враца). Южноамериканецът ще попадне в групата за мача с Лудогорец за Суперкупата на България, който ще се играе тази събота, 17 юни.

Валентин Антов, който игра под наем в Болоня, засега също остава футболист на ЦСКА. Към Антов има интерес от Острова, както и от френския Реймс, но към момента нито един клуб не е удовлетворил финансовите изисквания на ЦСКА. Националът ще започне сезона на “Армията”, но не е изключено да бъде продаден преди затварянето на трансферния прозорец.