Цял кръг от Втора лига ще се изиграе днес
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Всички девет двубоя от програмата на Втора лига ще се изиграят днес

Днес ще се изиграят всички девет срещи от програмата на предпоследния 33-кръг във Втора лига. Всички двубои са от 18:00 като към момента най-интригуващи са мачовете на Спортист (Своге), Марица (Пловдив) и Дунав (Русе), които имат шансове за промоция в efbet Лига.

Русенци приемат Струмска слава (Радомир), “шоколадите” от Своге ще гостуват на Лудогорец II, а Марица ще приеме в Пловдив вече триумфиралите със шампионската титла в дивизията ЦСКА 1948 II, които станаха първия дублиращ отбор в страната печелил Втора лига. Засега Спортист са с най-големи шансове да достигнат до баража, след като са на 5-то място с 48 пункта, Марица е с точка под Своге, а Дунав с две под тях.

В битката за оцеляване също е безкрайно интересно, а днес ни очаква и директен сблъсък между Созопол и Миньор, като евентуални три точки в актива биха били безкрайно ценни и за “моряците”, и за “чуковете”. Витоша (Бистрица) ще гостува на стадион “Дружба” в Добрич, където ще се изправи срещу почти спасилата се Добруджа, а за бистричани са задължителни победите в тази и следващата им среща, за да имат някакви шансове, но нищо не зависи само от тях.

Останалите мачове от програмата на Втора лига са между вече изпадналите Ботев II и вече класиралите се в efbet Лига Етър, Крумовград приема Монтана, Литекс срещу Спартак Плевен и спасилата се от изпадане Янтра (Габрово) с последно домакинство за кампанията срещу Беласица (Петрич).

Футболните фенове могат да проследят всички мачове онлайн след регистриране на акаунт в winbet.bg.