Дани Димов: Левски трябва да се притеснява от нас
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Надявам се да вземем максимума от срешата с Левски", заяви Димов

Капитанът на Черно море Даниел Димов сподели преди срещата на неговия тим с Левски, че “сините” трябва да се притесняват от своя съперник. Опитният футболист заяви, че ще се раздаде на 100% и винаги излиза за победа. Двубоят на Черно море с Левски е в петък и е възлов за битката за топ 4 в efbet Лига.

„Очакванията ми са като преди всеки двубой – да победим. Надявам се да вземем максимума от срешата. Очертава се това да е мачът на сезона. Всеки следващ двубой е от най-голямо значение. Надяваме да се представим добре, атмосферата да е хубава. Очаквам подкрепа от привържениците ни. Особено срещу Левски винаги са идвали на стадиона”, заяви Димов в предаването „Домът на футбола” по DIEMA SPORT.

„Треньорът ще определи подхода ни в мача. Скоро се изправихме срещу тях, познаваме се добре. Желанието, амбицията, мобилизацията – който покаже тези качества, ще спечели мача. Левски играе добре, имат ентусиазъм. Няма от какво да се притесняваме, по-скоро те трябва да се притесняват от нас”, сподели капитанът на “моряците”.

Димов заяви, че винаги играе и се раздава на 100%. За него няма значение на коя позиция ще играе. Капитанът на “моряците” сподели, че Черно море е неговият клуб и всеки от щаба го приема като близък. Споерд капитана на “моряците” Варна има нужда от градско дерби и се надява Спартак да влезе в елита.