Дани Младенов се присъединява към Етър с големи амбиции
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Пожелавам си 100 мача и 40 гола с Етър", споделя опитният футболист

Един от най-опитните играчи по родните терени – Даниел Младенов, сподели своето мнение за завръщането си в Етър веднага, след като подписа договор за 1.5 г с “болярите”. Футболистът си постави сериозни цели, като иска да изиграе 100 мача за “виолетовите” и да е отбелязал 40 гола.

“Аз още преди година заявих, че Етър за мен завинаги ще бъде от отборите, в които съм се чувствал най-добре. Връщам се с отлични чувства и да се надяваме, че ще помогна на отбора да запази мястото си в елита”, сподели офанзивният футболист.

До момента Младенов има 20 гола в 61 двубоя за Етър. Той си постави сериозни цели.

“Надявам се да станат 100 двубоя и с 40 гола! Времето ще покаже. Но отново ще повторя – преди всичко да сме здрави и да имаме и късмет.”

“Шансовете ни за оцеляване са големи. В родния футбол разликата между тимовете като класа и развитие не е чак толкова голяма. Просто когато има един добър колектив и те покрива и късметът, точки се печелят. Видяхме, че в последните си двубои Етър натрупа доста точки, така че да се надяваме оттук-нататък да побеждаваме често.

В заключение Младенов отговори, че усеща любовата на феновете на Етър. Привържениците на “болярите” уважават много футболиста, който заяви, че това е взаимно.