Даниел Боримиров: Феновете са вторият ни спонсор след Palms Bet
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Утре ще разберете какво е решението за двубоя от 1/4-финалите за Купата със Септември", обясни той.

Председателят на УС на Левски – Даниел Боримиров, говори пред медиите след победата над Локомотив Пловдив с 2:1 на препълнения “Георги Аспарухов” в събота.

Той не пропусна да коментира и предстоящите сблъсъци с ЦСКА 1948 от efbet Лига и с втородивизионния Септември София за Купата на България.

“Искам да благодаря на всички фенове, които дойдоха, подкрепиха и бяха съпричастни към празника ни. За това, че отдадохме почит в чест на нашия патрон. Едно голямо благодаря на всички наши фенове, които дойдоха в този ден. Мисля че отборът оправда техните очаквания. Вярвам, че с работа и постоянство ще оправдаем доверието на нашите фенове. Това е начинът да ги върнем отново на стадиона и това е нашата цел. Феновете ще бъдат нашият 12 играч или да кажа така вторият по големина спонсор след Palms Bet. Водим разговори със сериозни фирми и очаквам в близко бъдеще да обявим нови сделки”, коментира Боримиров.

“Все още нямаме яснота къде ще играем с ЦСКА 1948. Отборът на ЦСКА 1948 има лиценз да играе в Бистрица, но тъй като претендират, че са автентичното ЦСКА, а знаем че дербитата с ЦСКА са се играли на Националния стадион, предполагаме, че г-н Найденов ще вземе правилното решение. Колкото по-бързо вземат решение толкова по-добре. Мисля, че доста фенове ще дойдат на този мач и приходите ще са изцяло за тях. Утре ще разберете какво е решението за двубоя от 1/4-финалите за Купата със Септември”.

“Мисля, че Станимир Стоилов правилно и точно каза, тъй като повечето от младите ни футболисти, които играха в този мач, бяха стъписани, потенциалът им е друг. Видяхме го на контролите в Турция”.

“Мисля, че Наско Сираков ще разговаря с г-н Божков. Проведохме няколко срещи със Спас Русев и мисля, че след 2-3 седмици ще разберете повече информация от тях”, каза още Даниел Боримиров.