Даниел Моралес бе доволен от точката на “Лаута”
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Получи се хубав двубой, в който и двата отбора показаха характер", смята той.

Старши треньорът на Ботев Враца – Даниел Моралес, похвали своите футболисти след равенството 0:0 срещу Локомотив Пловдив на “Лаута”.

Той сподели, че е оптимист и вярва, че “зелените” ще бъдат част от efbet Лига и през следващата кампания.

“Мисля, че това равенство е доста позитивно. Момчетата показаха много добър характер в двубоя. В Пловдив се играе трудно, срещу четвъртия в класирането – една точка. Гледаме следващия мач. Получи се хубав двубой, в който и двата отбора показаха характер. Можехме и три точки да вземем, но сме доволни. Кой футболист не иска да се противопостави на отборите от челото? И Берое днес се противопостави на ЦСКА. Нашият отбор ще остане в efbet Лига, това е”, заяви Моралес.

“Аз винаги съм оптимист и гледам позитивно. Трябва да се доказваме всеки път пред нашата публика. Трябва време, всичко се прави с търпение, както бебе – девет месеца трябват за едно детенце, и после трябва да започне да пълзи. Една точка е в касата! Ако не работим цялата седмица концентрирано, за какво да работим? Не съм треньор, който да не влиза и да не работи. ЦСКА 1948 е доста добър отбор, но ние си имаме нашата стратегия срещу него – искаме да изкараме нещо и от този мач. Точка или три точки, но в касата”, допълни още той.