Дарвин Нунес вярва, че ще бъде много по-добър през следващия сезон
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Нападателят на "червените" смята, че има много какво да подобри в играта си

Уругвайският нападател на Ливърпул Дарвин Нунес е наясно, че до този момент не се представя добре във Висшата лига. До този момент футболистът има 10 гола и 3 асистенции в 25 мача във всички турнири, като направи куп сериозни пропуски, които доведоха до много критики към него от фенове и специалисти.

„Не мисля, че играя добре. Мисля, че мениджърът Юрген Клоп иска да вижда от мен това, което виждаше в Бенфика – например от двубоите срещу Ливърпул, когато се справих добре“, каза Нунес пред „Sky Sports“.

“Винаги се старая да ставам по-добър. Клоп знае, че моята сила е скоростта и нахлуването в свободните пространства. Освен това той ми казва, че трябва да се движа повече и да бъда по-спокоен при завършващия удар. Нужно е да се забавя със секунда, защото ако шутирам с гняв или на висока скорост, то ударът ще е крайно неточен”, заяви нападателят.

Дарвин Нунес е оптимист, че ще се представи много силно за Ливръпул през сезон 2023/24, както е направил неговият сънародник и бивш нападател на мърсисайдци – Луис Суарес.

“Особено през втория си сезон в Ливърпул, Луис ги разкъсваше. Същото при мен се случи и в Бенфика, където в дебютната си година нещата не се получиха, но на следващата избухнах.”