Дебютът на Кавани се отлага, няма да лети за Париж с Юнайтед
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Нуждае се от още няколко тренировъчни дни", обяви Солскяер

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер обяви, че новото попълнение на тима Единсон Кавани няма да дебютира с екипа на „червените дяволи“ срещу бившия си отбор – ПСЖ. Специалистът разясни, че на уругваеца му трябва още време, за да се включи в отбора. Солскяер няма да включи нападателя в състава за сблъсъка с парижани в Шампионска лига, а капитанът Хари Магуайър е с контузия. Здравословни проблеми имат също Ерик Байи, Джеси Лингард и Мейсън Грийнууд.

“Кавани се нуждае от още няколко тренировъчни дни, преди да обмислим включването му в групата за следващия мач в Премиър лийг – заяви Солскяер. – Да се надяваме и на останалите да не им трябва много време”.

Последно Юнайтед гостува на френския шампион през пролетта на 2019 г., когато тимът изненадващо триумфира с 3:1 и елиминира домакините. “Разбира се, онзи двубой е исторически за нас, но това е минало. Отличен резултат, но той няма никакво влияние върху тази среща сега. Ние сме различни като отбор, те – също, и надпреварата е на различен етап.”

РБ (Лайпциг) и Истанбул Башакшехир са другите два отбора в групата.