Дейвид Мойс: За Уест Хем участията в Европа са сериозен успех
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Вярвам, че можем да направим нещо запомнящо се и в Лигата на конференциите", коментира специалистът.

Мениджърът на Уест Хем – Дейвид Мойс, говори преди утрешното домакинство на Андерлехт в среща от груповата фаза на Лигата на конференциите.

Двубоят между “чуковете” и белгийския тим е довечера и започва от 22:00 часа.

„Аз наистина смятам, че това, което правим, е фантастично. Не бяхме достигали до европейските турнири толкова отдавна, а през миналата година и този сезон вършим чудесна работа. Не е никак лесно да играеш в цикъл четвъртък-неделя, но нямаме право да се оплакваме”, заяви Мойс.

“Европейската сцена е нещо различно и всички в клуба сме доволни, че можем да се наслаждаваме на тези вечери. Вижда се, че независимо в кой турнир ще бъдем ние играем с желание и сме пределно амбицирани да представим както себе си, така и Англия по най-добрия начин”, обясни специалистът.

“Призовавам феновете и на останалите отбори наистина да оценят какво правим, защото за Уест Хем участията в Европа са сериозен успех. Полуфиналът, който достигнахме през миналия сезон в Лига Европа, ще остане в историята. Сега твърдо вярвам, че можем да направим нещо запомнящо се и в Лигата на конференциите“, каза още наставникът на “чуковете”.