Десподов: Можем да изненадаме всеки един отбор
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Планът беше да бъдем търпеливи и дисциплинирани"

Авторът на единствения гол за Лудогорец в реванша с Шахтьор (Солигорск) – Кирил Десподов, благодари на своите съотборници Кахлина и Каули, които направиха подаванията, преди самото попадение. Десподов заяви, че сега вниманието е насочено към двубоя с ЦСКА, след който „орлите“ ще започнат подготовката си за срещата с Мура.

“Шахтьор затваряше добре пространствата между линиите през първото полувреме. Не успяхме да създадем положения. През второто една контраатака и ги наказахме. Това е нашата сила. Планът беше да бъдем търпеливи и дисциплинирани. Ние контролирахме мача през цялото време. Чакахме да се оголят малко и ги наказахме на контраатака, което е нашата сила. Можем да изненадаме всеки един отбор“, каза националът.

„Ако противникът иска да се надиграва, ще бъде отворен мачът. Противникът знаеше, че ако минат една, две, три топки, ще реализираме. Затова затваряше много добре.“

„Всеки един гол е важен. Благодаря на Каули, а също така и на Кахлина, който чу какво му викаме и хвърли бързо топката“, добави крилото.

„Днес ще се порадваме на победата и от утре ще мислим за двубоя в събота. Няма да е лесен мач, финал е и ще се хвърлим. Важното е да се подготвим за мача с ЦСКА и после ще мислим за Мура”, каза още Десподов.