google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Имах проблеми в кръста, но вече се чувствам по-добре и съм на линия утре за мача", заяви крилото.

Фланговият нападател на Лудогорец – Кирил Десподов, сподели очакванията си преди утрешния двубой срещу състава на Шамрок Роувърс от втория квалификационен кръг в Шампионската лига.

Офанзивният футболист на “орлите” разкри, че ще бъде на линия за своя отбор за мача срещу ирландците и добави, че разградчани трябва да постигнат добър резултат на “Хювефарма Арена” преди реванша.

„Настроението е много добро при нас, днес е последната тренировка за мача утре. Всички знаем, че няма да е лесно. Тежко ще е и трябва да сме максимално концентрирани и да вземем добър резултат утре и предимството е нужно да е в нашите ръце. Имах проблеми в кръста, но вече се чувствам по-добре и съм на линия утре за мача. Ако минем през Шамрок, трябва да срещнем силни съперници, но първо трябва да минем Шамрок, след което ще говорим за Динамо Загреб”, коментира Десподов.

„Първите мачове винаги са по-тежки. Не може да сравняваме със срещите, които бяха в подготовката. Имахме проблеми през миналия сезон срещу Мура. Сигурен съм, че силният ни старт ще носи повече позитиви. Помните предишните футболисти, които играха тук 4-5 години и играха 2 пъти в групите на ШЛ. Млад състав сме, но и много амбициозни и даваме всичко от себе си. Лудогорец има потенциал с тези играчи и начинът, по който играем ще ни донесе успехи”, добави крилото на “зелените”.