Ди Мария няма намерение да си тръгва от Ювентус
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Крилото не възнамерява да напуска редиците на "Старата госпожа".

Фланговият нападател на Ювентус – Анхел Ди Мария, сподели след равенството 3:3 с Аталанта, че няма намерение да напуска клуба.

Аржентинският ветеран е уверен, че “бианконерите” могат да постигнат нещо забележително, въпреки че им бяха отнети 15 точки от актива.

“Това е важна точка, мачът беше страхотен, направихме някои грешки, но също така и добри неща. Наистина е тежко изведнъж да останем без 15 точки, но ако продължим да работим с този манталитет, можем да направим нещо забележително. Нищо не е невъзможно, това е силен състав с манталитет на победител. Ювентус е бил на земята и преди, но се е изправял”, сподели Ди Мария.

“Важното е да продължим да работим и да останем силни като колектив с помощта и на феновете. Не е най-доброто време да пристигнеш в Юве с всички тези проблеми, но този клуб остава велик. Важното е да продължим да бъдем силни като клуб и да даваме най-доброто от себе си. Моите решения винаги са заради семейството, а то е щастливо тук. Това е най-големият клуб в Италия и един от най-големите в Европа, така че сме щастливи”, каза още аржентинецът пред “DAZN”.