Дибала: Моуриньо ме убеди да дойда в Рома за минути
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
"Феновете на Рома са като аржентинците", заяви той

Халфът на Рома – Пауло Дибала разкри, че идването му при “вълците” през лятото като свободен агент е станало след кратък разговор със старши треньора на тима – Жозе Моуриньо.

„Когато Световното първенство наближава, всеки иска да е част от националния отбор. Работим здраво, но решението за окончателния състав ще вземе селекционерът Лионел Скалони. Като аржентинец имам огромно желание да играя на Мондиал 2022.”

“Последните няколко години в Ювентус не бяха лесни. Промяната ми се отрази добре. Моуриньо ми се обади и след няколко минути взех решение да подпиша с Рома. И той, и клубното ръководство ме убедиха, че целта е отборът да продължи да печели, както го направи в Лигата на конференциите през миналия сезон. Посрещането от феновете беше изумително. Никога не ми се беше случвало нещо подобно. Феновете на Рома са като аржентинските, много са страстни. Различни са от тези на Ювентус. За тях Рома е преди семейството и живеят за футбола като нас, в Аржентина“.

„С Моуриньо се работи лесно. Говоря за всичко с него. Той познава всички футболисти, дори юношите.“, хвали Дибала своя наставник в Рим.