Директор на ЦСКА за наказанието на Левски: Безпринципно решение!
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
Филип Филипов призова за адекватни решения от БФС

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори след успеха с 2:1 над Пирин. Той разкритикува БФС за решението да намали наказанието на Левски, като нарече това безпринципно решение. Според Филипов родната футболна централа показва различно отношение към клубовете.

„Как ще коментирам намаленото наказание на Левски? Само с една дума – безпринципно! Какво да се коментира. Нас за същото нещо миналата година на двубоя с Лудогорец тук, ни наказаха с един мач и огромна парична глоба. Безпринципно решение. Не става въпрос какво е отношението към едни и други клубове, има си правила и трябва да се спазват“, каза Филипов.

„Тази година шампионатът ще бъде интересен, доста отбори има с изравнени сили. За да има хубав футбол, първо трябва първенството да бъде честно“, добави той.

„С тези решения БФС демонстрира, че към едни отбори отношение е едно, а към другите – съвсем различно. Най-лошото е, че се дава свобода на такива прояви и следващия мач може да се случи нещо много по-лошо. Трябва да се взимат адекватни решения, за да не се стигне до нещо по-лошо с фатален край”, каза Филипов.

За коментар относно играта на ЦСКА, Филипов заяви, че това трябва да го прави треньорът. Изпълнителният директор на “армейците” сподели, че не приема мачове като днешния.