Днес се очаква старта на подготовката на Левски
google новини лого Последвай ни
Добави коментар
На Герена се ослушват за сигнали от Наско Сираков

Ситуацията в Левски продължава да бъде забулена в неизвестност, но въпреки това днес се очаква да бъде поставено началото на подготовката за новия сезон.

Първото тренировъчно занимание би трябвало да се състои в 18.00 на стадион “Георги Аспарухов”.

И до този момент обаче не е обявен брифинг, в който да бъде предоставена информация за случващото се в клуба. Не е ясно и кой ще води тренировката.

Почти сигурно обаче и днес съставът ще бъде предвождан от Живко Миланов, който оглавяваше отбора и в голяма част от пролетния полусезон през миналия сезон на Първа лига.

Повечето от играчите в тима са с изтичащи договори и статутът им продължава да бъде неясен. На Герена днес е чакан и мажоритарният собственик на акциите Наско Сираков.

Със сигурност днес няма да тренрат младежките национали Марин Петков, Мартин Петков и Патрик-Габриел Галчев, които получиха по-дълга почивка.

Стражът на националния тим Николай Михайлов също е с по-дълга ваканция, но неговото оставане в отбора по принцип не е сигурно.

В същото време стана ясно, че Сините се опитват да организират контролна среща с бившия кипърски тим на Миланов – АПОЕЛ.

Отборът, предвождан от Савас Пурсайтидис ще бъде на подготвителен лагер в Правец през юли. Все още обаче спарингът не е потвърден, а и не е уточнена дата за неговото провеждане.